• Nová vizuálna identita školy
        • Nová vizuálna identita školy

        • 07.09.2022 17:55
          • Do nového školského roka vstupujeme v novom šate! S čerstvou vizuálnou identitou školy prichádza aj aktualizovaný dizajn našej stránky.
        • Načo je škole vizuálna identita? A čo to vôbec znamená?

          S konceptom vizuálnej identity sa najskôr stretnete v korporátnom svete. Často pod cudzojazyčnými pojmom „branding“ i keď ten zahŕňa nie len tú vizuálnu stránku identity tej-ktorej firmy. „Branding“ je slovesné podstatné meno od slova „brand“ – slovensky značka. Slovo značka zväčša používame skrátka na označenie firmy, ktorá vyrába nejaký produkt či dodáva službu.

          Avšak omnoho lepší spôsob akým vnímať slovo značka je zrejme nasledovný. Značka je ten pocit, čo vo vás zanechá produkt (služba, človek, inštitúcia…), ktorý využijete. Je to to, ako vás poznačí. Či už je váš zážitok zlý, alebo dobrý.

          Ako škola chceme, aby sa verejnosť z každej interakcie s nami odchádzala s dobrými pocitmi. A ktomu má slúžiť aj naša nová vizuálna identita. Budete ju môcť pozorovať či už v priestoroch školy, alebo v našej listovej či elektronickej komunikácii. Nielenže by výstupom tohto projektu malo byť niečo výhradne oku lahodiace, ale aj niečo, čo našu komunikáciu sprehľadní.

          Preto sme pristúpili aj k redizajnu stránky našej školy. Veríme, že sa vám na novej stránke bude ľahšie orientovať. Pochopiteľne, ako je to pri každom z IT projektov, určite nebude všetko dokonalé hneď na prvý raz. Preto vás prosíme o trpezlivosť pri zvykaní si na nové rozpoloženie stránky. A ak vám tu bude niečo chýbať, neváhajte nám dať vedieť. 🙂

        • Naspäť na zoznam článkov