• ROČNÍKOVÁ PRÁCA
            • ROČNÍKOVÁ PRÁCA

            • 80 amosákovk  z Hubenky (10% všetkých žiakov ZŠ) v utorok 30.05.2023 predstavilo na celoškolskej prehliadke najúspešnejších ročníkových prác kvalitné niekoľkomesačné výstupy svojich projektov na zaujímavé a veľmi lákavé témy o zvieratách, ako napr. africké zvieratá, andulky, tučniaky, kosatky, húsky, škrečky, medvede, hady, žraloky, morčatá, chameleóny, pandy, morské prasiatka, potkany, korytnačky, roháče,  motýle, dinosaury, hydina, legolandy, chameleóny, včely, vyza veľká, ale aj množstvo iných, napr. o  Formula 1, Zemi, Šarišskom nárečí,  pieskomiloch, modeloch kostola, Starej radnici, Hip - hope, tatranskej zubačke, raste kvietkov, Avatarovi, mäsožravých rastlinách, raste papriky od semiačka po priesadu, o klavíre, Poletuške, či piatich račianskych topoch, ale aj o polodrahokamoch, šachoch, talianskych cestovinách, Sandbergu, športovej gymnastike, baktériách, Grécku, Thajsku, Írsko a írskom  taneci, prúdových chráničoch, Lionelovi Messim, žeruche siatej, sladkostiach, bábovke i čokoláde, ako aj o Kryštáloch, raste akcií, o Cesta hrdinov SNP i sokoliaroch, policajtoch, vode, sambe, Harry Potterovi, Rubikovej kocke a jaskynich, ...

              Všetkým účastníkom prehliadky blahoželáme ku skvelým ročníkovým prácam, k ich perfektnej prezentácii a reprezentácii svojej triedy pred všetkými návštevníkmi.

              Už teraz sa tešíme na ročník 2024!

          • Olympiáda Accelium 2023 je opäť tu!
            • Olympiáda Accelium 2023 je opäť tu!

            • Dobrý deň, milí rodičia a milí žiaci!

              Olympiáda Accelium 2023 je opäť tu! 

              Radi privítame aj nováčikov aj deti, ktoré nemajú predmet RSL v tomto ročníku. Úlohy sa riešia v kľude doma. K odohratej úlohe sa dá kedykoľvek vrátiť a riešiť ju znova. 

              Si tvorivý?
              Rád riešiš výzvy?

              Baví Ťa učiť sa na vlastných chybách?

              Tak táto Olympiáda je aj pre Teba...
               

              Ak máš chuť sa zapojiť, tak mi odpíš na správu v EduPage. Na registráciu zdarma potrebujem iba Tvoje:

              - meno,
              - priezvisko
              - triedu, do ktorej chodíš.

              Neváhaj a ukáž, čo je v Tebe!

              OLYMPIÁDA 2023 - PRIHLÁŠKA