• Prvá pomoc

        Prvá pomoc

        04.12.2019 20:42

        Čo je dôležitejšie, ako vedieť život zachrániť?

      • Európsky Deň jazykov

        Európsky Deň jazykov

        04.12.2019 13:42

        V rámci Európskeho dňa jazykov (26.9.2019) sa žiaci siedmych ročníkov zúčastnili jazykového festivalu Lingvafest. Cieľom tohto festivalu bolo predstaviť rôzne jazyky a motivovať žiakov k výučbe cudzích jazykov. Žiaci sa mali možnosť zúčastniť rôznych súťaží a workshopov.

      • Exkurzia v Rybárstve Stupava

        Exkurzia v Rybárstve Stupava

        02.11.2019 23:11
        Exkurzia v Rybárstve Stupava A máme tu opäť modelový mesiac s témou Ríša zvierat. Deviataci si vybrali podtému Ryby. 2. októbra 2019 sa triedy 9.A a 9.B vybrali na exkurziu do Stupavy. Pracovníci tamojšieho Rybárstva Stupava ich oboznámili s chovom eko – rýb a ukázali im niektoré rybníky, v ktorých sa trepotalo množstvo pstruhov. Pracovníci rybárstva žiakom jedného pstruha darovali. Z napájacieho potoka si decká odobrali vzorky vody na chemický rozbor. Uprostred stupavského zámockého parku strávili deviataci príjemné dopoludnie. Po príchode do školy sa pani učiteľka biológie pustila do darovaného pstruha. Deviataci asistovali pri pitve. Oboznámili sa so stavbou tela pstruha dúhového. Ryby sú zdravou potravinou a zároveň tradičným štedrovečerným pokrmom.
      • Jesenné popoludnie v školskej jedálni pri kreovaní tekvíc

        Jesenné popoludnie v školskej jedálni pri kreovaní tekvíc

        23.10.2019 22:01
        Stretli sme sa v školskej jedálni. Marek (náš nový vedúci:)) pripravil pre všetkých zúčastnených lahodnú polievku z tekvice Hokkaido a chutný čokoládový koláč, vlastne kakaový perník.